Happy Tosti X JoorKitchen – Spring is coming!

3 mrt 2019 | Events, Lunch, Vegetarisch

WINACTIE | Ik heb nu zoiets leuks! Enige tijd geleden werd ik gevraagd om een tosti te ontwikkelen voor Happy Tosti in Delft. In het kader van Nationale week zonder vlees die volgende week is van 11 t/m 17 maart. In die week staat onderstaande tosti op het menu! Supergaaf toch? Ik bedacht een heerlijke tosti met zachte en friszoete en lichtpittige smaken. Deze tosti voor Happy Tosti heb ik daarom ‘Spring is coming’ genoemd.

WAT KUN JE WINNEN? Ik mag 8 mensen meenemen op een late-middaglunch bij Happy Tosti in Delft op dinsdag 12 maart aanstaande. Je luncht dan samen met mij en 8 anderen en we gaan deze heerlijke tosti proeven en lekker drinken en praten. Wil je meedoen? Ga dan naar mijn Instagrampagina en laat een reactie achter!. Ik kies 8 mensen uit die met me mee mogen 🙂 Gaaf toch?

Kun je niet op 12 maart? Maak dan zelf deze heerlijke tosti thuis.

Tosti Happy Tosti

Wat heb je nodig voor 2 tosti’s Spring is coming?

  • 4 sneeën brood
  • 6 plakjes Quorn kipfilet
  • 1/2 ui
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1/2 komkommer (zonder de zaadlijsten)
  • 80 gram geitenkaas
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel zoete chilisaus

Tosti Happy Tosti

Hoe maak je deze lekkere, lentetosti?

1. Maak allereerst de zoetezure ui. Snijd hiervoor de ui in dunne, halve ringen. Meng ze in een kommetje met het azijn en de suiker. Roer goed door en zet even weg.

2. Maak de chilimayonaise door de mayonaise te mengen met de zoete chilisaus. Snijd de komkommer in plakjes.

3. Maak je tosti’s op door op 2 sneeën brood de helft van de geitenkaas te verdelen. Verdeel daaroverheen de plakjes komkommer, de plakjes Quorn, de zoetzure ui. Maak de tosti’s af door de rest van de geitenkaas erover te verdelen. Leg dan de andere boterhammen erbovenop.

4. Verwarm een grillpan op hoog vuur. Leg de tosti’s erin als de pan op temperatuur is. Bak de tosti’s aan beide kanten zo’n 5 minuten totdat ze bruin zijn en je de grillstrepen ziet. Keer de tosti’s dan om en bak ook aan de andere kant een minuut of 5.

Serveer de tosti’s met de chilimayonaise.

happy tosti

Meer weten over waarom ik met bepaalde merken samenwerk? Lees dan hier mijn disclaimer!

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

4 Reacties

  1. Andrea

    Joor! Wat was ‘ie lekker! Vond het heel erg gezellig dat ik mocht komen gisteren.

    • JoorKitchen

      Jaaaa supergezellig dat je er was! Thanks dat je langskwam <3

  2. Andrea

    Joor! Wat was ‘ie lekker! Vond het heel erg gezellig dat ik mocht komen gisteren.

    • JoorKitchen

      Jaaaa supergezellig dat je er was! Thanks dat je langskwam <3

Een reactie versturen